Добро пожаловать, Гость
Пожалуйста Вход или Регистрация.    Забыли пароль?

VM 15 setup not working for me
(0 чел.) 
ВнизСтраница: 1
Сообщения темы: VM 15 setup not working for me
#59687
VM 15 setup not working for me 1 мес., 3 нед. назад Репутация: 0
Anyway to correct this? From the guide, it doesn't work step by step anymore. I used to follow along and everything worked and now I see post saying VM 15 doesn't support the right DX version.
southluck
Fresh Boarder
Постов: 3
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Для добавления сообщений Вы должны зарегистрироваться или авторизоваться
 
#59689
Re: VM 15 setup not working for me 1 мес., 3 нед. назад Репутация: 784
1) If you have windows 7 OS, you need 16.1 version of vmware workstation + some tweaks + vmware tools with dx11 support. If you use windows 10, use latest version of vmware workstation. Minimal version is 16.2
2) Using vmware is not safe. CCP detect vm and this is huge flag to check your bot. I did another tool to hide vm traces, but don't release it publicly as CCP may read forums. Contact me by telegram
Slav2
Администратор
Постов: 16185
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Для добавления сообщений Вы должны зарегистрироваться или авторизоваться
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
ВверхСтраница: 1
Модераторы: Slav2
© Macro Laboratory 2022
Все права защищены!
Design by Ivan Kozyrin