Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Not processing all orders
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 12
TOPIC: Not processing all orders
#39213
Not processing all orders 8 Years, 1 Month ago Karma: 0
First let me say that I really enjoy this product. It works quite well for the most part and on my chars where I have <60 orders, it handles modifying of my buy/sell orders just fine (which is all I really use it for).

On my chars where I have >60ish orders however, it tends to make it all the way through my sell orders, and then stops part of the way through my buy orders, and starts again.

I'm guessing I just need to tweak a timer or something, but any help on this would be appreciated.

Thanks!
totoeve
Fresh Boarder
Posts: 3
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#39260
Re: Not processing all orders 8 Years ago Karma: 0
Hey all, just wanted to update everyone on what I'm seeing to see if anyone has any ideas. I've increased my "trader settings" price update interval to 45 minutes, I've lowered the "sell if" and "buy if profit more then" to 000.01%, and lowered the "min volume to outbid" to 001.00%. Still I end up with a few orders (between 2 and 20) that just won't get updated at all while the bot is running.

Does anyone know if there is a way to enable debugging so it will say why it is or isn't updating an order and log it to a file?

Also for the next patch (if anyone cares), "then" is used when speaking about time, "than" is a comparison. (ex. I went to the store, THEN I drove home --- OR This is larger THAN that).
totoeve
Fresh Boarder
Posts: 3
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#39265
Re: Not processing all orders 8 Years ago Karma: 0
Ok, I think I've found a decent piece to this puzzle.

The bot seems to get hung up whenever I've got a buy order or sell order that it's trying to adjust, that is a large amount above or below the regional average. It pops up the "this item is xx% above/below the regional average" warning window, and the bot doesn't know what to do. It clicks in between "ok" and "cancel" for a while, then closes the market out and starts again. My guess is that it continues to get to that point, dies, restarts, and repeats, never updating the orders beyond that one.

If you can figure out a way to get that fixed in the next release, I'll be happy to continue my subscription!
totoeve
Fresh Boarder
Posts: 3
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#41964
Re: Not processing all orders 7 Years, 4 Months ago Karma: 0
I'm getting this same error as well. The warning message pops up "this item is xx% above/below the regional average" warning window. After that it just hangs there.

Anyone facing the same situation?
CyberTroop
Fresh Boarder
Posts: 11
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#41969
Re: Not processing all orders 7 Years, 4 Months ago Karma: 0
I have had the same issue. Usually if I pause the bot and click yes it makes that error go away for a long time. Seems to be a random bug that does it occasionally. Also do you get larger profits with big orders or small orders? So far i have profited more with small orders, may be my setting.
ndziewa
Junior Boarder
Posts: 72
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#42091
Re: Not processing all orders 7 Years, 4 Months ago Karma: 0
I'm still getting this error and it is seriously annoying me. Anyone got a fix or work around for this problem?
CyberTroop
Fresh Boarder
Posts: 11
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 12
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2024
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin