Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Bot doesn't do EWO
(0 viewing) 
Go to bottomPage: 123
TOPIC: Bot doesn't do EWO
#50284
Bot doesn't do EWO 2 Years, 11 Months ago Karma: 0
If the bot sees a enemie on the d-scan he did not warp to the safe spot. He first looks for the next system he can go to with the mail and then he gets usually killed in the site.
Kolerazie
Fresh Boarder
Posts: 46
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2018/06/06 17:39 By Kolerazie.
The administrator has disabled public write access.
 
#50286
Re: Bot doesn't do EWO 2 Years, 11 Months ago Karma: 748
Really? Bot warps to safe spot besides after completion of the mission. I may add warp to safespot in all cases, but chances that you get caught after mission completion is very low (your beacon should disappear from scanner already). If you will reproduce this, record log file and send it to me.
Slav2
Admin
Posts: 15519
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2018/06/06 18:17 By Slav2.
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
#50287
Re: Bot doesn't do EWO 2 Years, 11 Months ago Karma: 0
it happens during the mission in the site as soon as he sees an enemy on the d-scan
Kolerazie
Fresh Boarder
Posts: 46
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#50288
Re: Bot doesn't do EWO 2 Years, 11 Months ago Karma: 748
Check video at 5:40. Compare mouse speed. You may need to increase it till 7 and reduce delays. If somebody was fast enough to enter gate and warp scramble you bot will also try to set destination while in combat.
Slav2
Admin
Posts: 15519
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
#50289
Re: Bot doesn't do EWO 2 Years, 11 Months ago Karma: 0
i will redo a first run doesn't seems like mine, by it has pepole and places expanded
Kolerazie
Fresh Boarder
Posts: 46
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#50290
Re: Bot doesn't do EWO 2 Years, 11 Months ago Karma: 748
Also bot could make bookmark too close to the complex and fail to warp. Check messages. If this is the case I may add manual delay for bookmark creation after warp. Not a big problem in a long run, as bot needs only one bookmark per system.
Slav2
Admin
Posts: 15519
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
Go to topPage: 123
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2021
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin