Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Not Launching Filament
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Not Launching Filament
#58456
Not Launching Filament 1 Month, 2 Weeks ago Karma: 6
I have sent log file but no response yet. Warping to BM but then just warps back to station and logs off. Not even attempting to use filament.

I have don FR several times, sat and watched bot, tried other algorithms ...
Pronator
Expert Boarder
Posts: 348
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2021/10/16 01:06 By Pronator.
The administrator has disabled public write access.
 
#58467
Re: Not Launching Filament 1 Month, 2 Weeks ago Karma: 6
Completed another first run this morning. Checked all my settings with a fine tooth comb, and now it is saying it can't connect to remote server.

wtf
Pronator
Expert Boarder
Posts: 348
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#58469
Re: Not Launching Filament 1 Month, 1 Week ago Karma: 11
About 8 or so hours ago I was unable to use the macrolab site and the bots wouldn't start due to that server issue. Maybe the server that slav uses had to restart and it caused some issues or something, not sure. Couldn't start of my bots up before heading to bed.
Killara
Expert Boarder
Posts: 250
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2021
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin