Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

need help setting up fleet
(0 viewing) 
Go to bottomPage: 12
TOPIC: need help setting up fleet
#58291
need help setting up fleet 1 Month, 1 Week ago Karma: 0
hello all, having trouble setting up my fleet with an orca and 1 miner I need someone to walk me through the steps on how to set up eve pilot. And how to set up the orca fits
I am using VMware
like step 1
step 2
and so on...
thank you for the help
Gromus
Fresh Boarder
Posts: 10
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#58292
Re: need help setting up fleet 1 Month, 1 Week ago Karma: 0
i have sent you the log my, evep is crashing when it forms fleet or it just gets stuck on fleet menu
Gromus
Fresh Boarder
Posts: 10
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#58306
Re: need help setting up fleet 1 Month, 1 Week ago Karma: 0
hi all, I have another problem with my orca docks after first unload of the container of ores, what am I doing wrong. need help plz.
love this program, Thank you slav. if you need anything from me ask
Gromus
Fresh Boarder
Posts: 10
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#58307
Re: need help setting up fleet 1 Month, 1 Week ago Karma: 4
When using the Orca you have to put longer timer:
'Max Time While In Belt'
hohoho
Senior Boarder
Posts: 133
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#58308
Re: need help setting up fleet 1 Month, 1 Week ago Karma: 0
I'm using looter mode it does not have a belt timer, I don't think so?
it's my first time using a looter with a miner. client 1 is a looter, and client 2 is the miner
Gromus
Fresh Boarder
Posts: 10
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#58363
Re: need help setting up fleet 3 Weeks, 4 Days ago Karma: 0
I had another problem my client kept crashing for about a month now, I couldn't figure it out, I was getting frustrated. I have I7 4770k as for my CPU. I know it's old but it still kicks ass. EP was working just fine I think all the updates made it heavier load on the CPU. Run the VM with 1 core then 2 cores with 2G of rams or 3G of rams didn't matter it still crashed.so I went in my bios and changed the CPU from single threading to hyperthreading, wow everything's is working, I think it just spread the load on the CPU evenly across all 4 cores. and 8 threads. awesome program, thank you slav2. I even used window 10 lite for my os. I broke the activation, so put in any keys and it will work. youtube.com/watch?v=WxMqtyNJOkk&ab_channel=Britec09.
Gromus
Fresh Boarder
Posts: 10
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2021/09/29 16:01 By Gromus.
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 12
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2021
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin