Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Planetary Interaction (PI) Bug ?
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 12
TOPIC: Planetary Interaction (PI) Bug ?
#24789
Planetary Interaction (PI) Bug ? 11 Years, 4 Months ago Karma: 1
Dear Dev,

I have the feeling that, if you you use the PI Bot in secondary function together with the Mining bot, the extractors are not restartet after the defined delay.

It seems that the bot is at the moment when the PI extractors should be restartet doing some mining, he is "forgetting" do restart the extractors instead of keeping this task in mind and restarting later after finishing the current miner task ?
Eveman99
Junior Boarder
Posts: 80
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#24791
Re: Planetary Interaction (PI) Bug ? 11 Years, 4 Months ago Karma: 821
Need to define "idle" timer to start PI addon on station or POS. Also use this version. I have fixed a bug when bot failed to count the number of planets correctly.
Slav2
Admin
Posts: 16730
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
#24797
Re: Planetary Interaction (PI) Bug ? 11 Years, 4 Months ago Karma: 1
Slav2 wrote:
Need to define "idle" timer to start PI addon on station or POS. Also use this version. I have fixed a bug when bot failed to count the number of planets correctly.

Dear Dev,

I will test and tell you the the result after
Eveman99
Junior Boarder
Posts: 80
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#24798
Re: Planetary Interaction (PI) Bug ? 11 Years, 4 Months ago Karma: 1
Slav2 wrote:
Need to define "idle" timer to start PI addon on station or POS. Also use this version. I have fixed a bug when bot failed to count the number of planets correctly.

Dear Dev,

I will test and tell you the the result after
Eveman99
Junior Boarder
Posts: 80
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#24803
Re: Planetary Interaction (PI) Bug ? 11 Years, 4 Months ago Karma: 1
Unfortunately still the same

After Start (EVEMiner with PI checkbox activated, "idle in station timer 15-45 seconds") the bot is doing all the miner stuff ( unloading ore, checking the strip miners a.s.o.) then warps to an asteroid belt and starts mining. Bot is NOT checking my PI planet and restarting extractors ( i have just one PI planet).

Extractor restart could also be done while mining in space, but the bot is not even trying to do. I set PI delay to 900 seconds but after 900 seconds nothing happens.

Any hint ?
Eveman99
Junior Boarder
Posts: 80
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#24804
Re: Planetary Interaction (PI) Bug ? 11 Years, 4 Months ago Karma: 1
Ok i defined one of the delay timers "idle" . As i have only 3 timers, does it mean PI extractors can be only started 3 times ? Or can it be considered "started" after the first idle delay timer and continues in the defined PI restart time intervals after this first start ?
Eveman99
Junior Boarder
Posts: 80
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 12
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2024
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin