Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

3.11.1 bug reports
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 12
TOPIC: 3.11.1 bug reports
#10973
3.11.1 bug reports 9 Years ago Karma: 703
Starting new thread.
Slav2
Admin
Posts: 14894
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2011/07/04 13:43 By Slav2.
The topic has been locked.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
#10996
Re: 3.11.1 bug reports 9 Years ago Karma: 0

my eve closes after 20-30 minutes and dont open again.
"autostart" marked
I have not changed anything in "timers"
File Attachment:
File Name: Debugger_3-20110623-3.txt
File Size: 3065225
Bozolino
Fresh Boarder
Posts: 7
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The topic has been locked.
 
#10997
Re: 3.11.1 bug reports 9 Years ago Karma: -1
Unable to get through 1st Run , Miner just keeps setting up short cut keys then shutting off and then restarts and repets same prosses, after 1 hr 30 min 1st start completed after mult times re doing the set up went to start miner and system starts and gets to log in screen will not enter pass word and shuts off.
iceicebaby
Fresh Boarder
Posts: 34
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The topic has been locked.
 
#10998
Re: 3.11.1 bug reports 9 Years ago Karma: 703
Bozolino wrote:
my eve closes after 20-30 minutes and dont open again.
Your ingame serial number is 5E21-C4DE-D03E-0247-3C42-851E for this character. You should use license distribution page to relock your license to this character, generate and send new license file to your mail and drop it to program's directory.
Slav2
Admin
Posts: 14894
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The topic has been locked.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
#10999
Re: 3.11.1 bug reports 9 Years ago Karma: 703
iceicebaby wrote:
Unable to get through 1st Run , Miner just keeps setting up short cut keys then shutting off and then restarts and repets same prosses, after 1 hr 30 min 1st start completed after mult times re doing the set up went to start miner and system starts and gets to log in screen will not enter pass word and shuts off.
VMWare? Report with client's log please. In VMWare set slower mouse speed: Shared Settings->Custom Delays->Default Mouse Speed = 25. Try to use SendPlay mode: Tools->Tick SendPlay.
Slav2
Admin
Posts: 14894
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The topic has been locked.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
#11075
Re: 3.11.1 bug reports 9 Years ago Karma: 0
hello again
i want to report a bug, but MM works now without any probs, thx slav2

first it gives a lot of faults, not possible to reproduce twice,
so i play around with the mouse speed (21), can say:
every computer needs a calibration at this point, fine-tuning for the whole chain,
PC(Hardware)-OS-EVEClient-ISPlatency and so on.
Darnoc
Darnoc
Fresh Boarder
Posts: 9
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The topic has been locked.
 
Go to topPage: 12
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2020
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin