Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Loosing multi client info and loss of licenses
(0 viewing) 
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Loosing multi client info and loss of licenses
#5470
Loosing multi client info and loss of licenses 13 Years, 5 Months ago Karma: 0
Hi Slav, couple of strange occurances with the latest update. Yesterday I updated both of my pc's to the new version and when I ran the program both pc's gave the error that there were no licenses. I did first runs on all 9 bots and they worked just fine throughout the day. Today I start them up and one pc is doing just fine. The other pc (6 bots) the first bot logs on and then begins minning, the other 5 bots never start up. So I do a first run on the 2nd bot and retry. Now the 1st and 2nd bots log on and begin to mine, the other 4 bots never start up. I'm in the process of running first runs again on the other 4. Has anyone else run into this issue? I hope I don't have to run first run's every morning..lol

Lisa
lss7910
Junior Boarder
Posts: 82
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#5471
Re:Loosing multi client info and loss of licenses 13 Years, 5 Months ago Karma: 821
The only change in 3.1.x versions is that name of algorithm should have keyword to open corresponding settings. Keywords miner, hunter, marker, deliverer and manager will open EVEMiner settings. Keyword trader will open EVETrader GUI May be you can just update algorithm in the drop down box (set trader then miner) to fix problem. First run is in-game settings setup and deals nothing with program settings.
Slav2
Admin
Posts: 16739
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
Go to topPage: 1
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2024
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin