Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

mouse lagging with the use of vm
(0 viewing) 
Go to bottomPage: 1
TOPIC: mouse lagging with the use of vm
#39589
mouse lagging with the use of vm 4 Years, 3 Months ago Karma: 1
hey,

i set up vm like the tutorial says. now it's the problem that the mouse is laging. and the bot can't drag windows. bot is closing after some minutes.

what can i do to fix this problem
bricam
Fresh Boarder
Posts: 5
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#39592
Re: mouse lagging with the use of vm 4 Years, 3 Months ago Karma: 0
bricam wrote:
hey,

i set up vm like the tutorial says. now it's the problem that the mouse is laging. and the bot can't drag windows. bot is closing after some minutes.

what can i do to fix this problem


Had the same problem, did you try to use Immediate Interval?
"Shared Settings -> First Run Wizard -> Use Immediate Interval"

And/or add these lines to the vm.vmx file:
mouse.vusb.enable = "FALSE"
vmmouse.present = "FALSE"

Do a first run and try again. This fixed it for me
reptor_93
Fresh Boarder
Posts: 2
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#39593
Re: mouse lagging with the use of vm 4 Years, 3 Months ago Karma: 1
reptor_93 wrote:
bricam wrote:
hey,

i set up vm like the tutorial says. now it's the problem that the mouse is laging. and the bot can't drag windows. bot is closing after some minutes.

what can i do to fix this problem


Had the same problem, did you try to use Immediate Interval?
"Shared Settings -> First Run Wizard -> Use Immediate Interval"

And/or add these lines to the vm.vmx file:
mouse.vusb.enable = "FALSE"
vmmouse.present = "FALSE"

Do a first run and try again. This fixed it for me




thanks a lot! i will try tomorrow
bricam
Fresh Boarder
Posts: 5
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#39594
Re: mouse lagging with the use of vm 4 Years, 3 Months ago Karma: 1
problem fixed!

thank you buddy
bricam
Fresh Boarder
Posts: 5
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2020
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin