Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

3.11.4 version bug report (Trader)
(0 viewing) 
Go to bottomPage: 1234
TOPIC: 3.11.4 version bug report (Trader)
#11477
Re: 3.11.4 version bug report (Trader) 13 Years ago Karma: 0
some problem need u take care:
1. errors of adjusting to background colour
2. errors of adjusting to shortcut
3. errors of adjusting to subject windows out of station
4. errors of adjusting to cargo
5. errors of switching to window mode of EVE

i have to look closer of frist run for done.
not big deal, just remaining to other players
yx5001
Junior Boarder
Posts: 58
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The topic has been locked.
 
#11480
Re: 3.11.4 version bug report (Trader) 13 Years ago Karma: 821
yx5001 wrote:
some problem need u take care:
1. errors of adjusting to background colour
2. errors of adjusting to shortcut
3. errors of adjusting to subject windows out of station
4. errors of adjusting to cargo
5. errors of switching to window mode of EVE

i have to look closer of frist run for done.
not big deal, just remaining to other players
You have general problem with computer. I will need to look at this machine via TeamViewer. Have you tried to untick first run wizard and make quick first run?
Slav2
Admin
Posts: 16765
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2011/07/07 10:51 By Slav2.
The topic has been locked.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
#11482
Re: 3.11.4 version bug report (Trader) 13 Years ago Karma: 0
no, i ll try it
i think my laptop is old enough to trash. the bot will work better in better CPU and Vedio Card?
yx5001
Junior Boarder
Posts: 58
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The topic has been locked.
 
#11489
Re: 3.11.4 version bug report (Trader) 13 Years ago Karma: 821
yx5001 wrote:
i think my laptop is old enough to trash. the bot will work better in better CPU and Vedio Card?If bot cannot set required resolution and windowed mode during first run you will have all problems you have described. I suggested to help bot and when it click APPLY button for the first time pause bot with control+p and set required 1024*768 windowed mode manually then unpause bot with control+p. Have you made this and still see problems? Or you did not fix resolution and waiting while I make this remotely via bot programmed sequence? The main problem why bot does not work is because I do not experience the problem, cannot reproduce, test and fix by my own (even notice the problem).
Slav2
Admin
Posts: 16765
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The topic has been locked.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
#11491
Re: 3.11.4 version bug report (Trader) 13 Years ago Karma: 0
Slav2 wrote:
If bot cannot set required resolution and windowed mode during first run you will have all problems you have described. I suggested to help bot and when it click APPLY button for the first time pause bot with control+p and set required 1024*768 windowed mode manually then unpause bot with control+p. Have you made this and still see problems? Or you did not fix resolution and waiting while I make this remotely via bot programmed sequence? The main problem why bot does not work is because I do not experience the problem, cannot reproduce, test and fix by my own (even notice the problem).
i have set required resolution and window mode during first run by manual but the first 4 problem still going on under 1024*768 and window mode
yx5001
Junior Boarder
Posts: 58
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The topic has been locked.
 
#11500
Re: 3.11.4 version bug report (Trader) 13 Years ago Karma: 821
If you have such error as "adjusting to background colour" I may only gratz you. This code is very precise and searching for position of slider by text search from above the slider. That means mouse fails to work for you. You probably have randomly distributed success and fails. Try to increase delays in settings for keystrokes and mouse clicks.
Slav2
Admin
Posts: 16765
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The topic has been locked.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
Go to topPage: 1234
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2024
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin