Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

cant do the first run by using v12.0.10
(0 viewing) 
Go to bottomPage: 1
TOPIC: cant do the first run by using v12.0.10
#60999
cant do the first run by using v12.0.10 2 Months, 2 Weeks ago Karma: 0
After updating version 12.0.10, I get a lot of prompts during my first run bot can't adjust the game settings automatically, have to set the game manually at bot's prompts and then continue the first run, but haven't been able to end the first run instead it keeps looping through the steps of choosing the game theme, looking forward to fixing the first run issue soon! It looks like huge changes have been made in this eve version, thanks!
hughjy
Fresh Boarder
Posts: 10
graphgraph
User Online Now Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#61022
Re: cant do the first run by using v12.0.10 2 Months, 2 Weeks ago Karma: 819
Test 12.0.17 version
Slav2
Admin
Posts: 16662
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
#61024
Re: cant do the first run by using v12.0.10 2 Months, 2 Weeks ago Karma: 0
first run success, start to test abyss bot function
hughjy
Fresh Boarder
Posts: 10
graphgraph
User Online Now Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2024
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin