Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Abyss bot afterburner settings
(0 viewing) 
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Abyss bot afterburner settings
#59150
Abyss bot afterburner settings 4 Months, 2 Weeks ago Karma: 0
Hey guys, just got my hands on the abyss hunter yesterday, got to say everything is as impressive as I have anticipated. However, I noticed that the program turns off the afterburner/shield hardeners when it approaches the transfer/origin conduit. My fit is cap stable, is there any way to have my afterburner/shield hardeners always active?
Godeyesvxx
Fresh Boarder
Posts: 5
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#59152
Re: Abyss bot afterburner settings 4 Months, 2 Weeks ago Karma: 0
Sure, if you ignore the 'afterburner' settings entirely and just use the 'module fitting' settings instead

tell evepilot that the module is just an "active module", and then set up the rule so that it's active at 100%-100%, and the bot will turn it on any time it is turned off, period

although if you have sound turned on, you might want to adjust the capacitor settings so it stops trying to turn it on if your capacitor is below 30%, otherwise any time you get neuted down to 0% aura will spam your ears with "the capacitor has insufficient charge"

here is how my hunter bot has his afterburner (mid slot 1) set up:

i.imgur.com/ZnCS7IT.png
i.imgur.com/2ZXPVtc.png

you can use the same rule for your shield hardeners as well, although I'd be hesitant... find out if you can actually recharge your capacitor up to 25% from 0% with your afterburner AND shield hardeners on, otherwise it might get stuck at 0% and never regen back up, since the cap regen speed slows down drastically below 25%
gofg
Fresh Boarder
Posts: 16
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2022/02/15 08:02 By gofg.
The administrator has disabled public write access.
 
#59155
Re: Abyss bot afterburner settings 4 Months, 1 Week ago Karma: 0
Thank you so much, your tip fixed my issue. I also noticed that the bot wasn't targeting multiple npcs, instead, it targeted one enemy at a time, which was abnormally inefficient in frigate waves. What setting/settings should I adjust such that the bot targets multiple enemies in an abyss room.
Godeyesvxx
Fresh Boarder
Posts: 5
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#59159
Re: Abyss bot afterburner settings 4 Months, 1 Week ago Karma: 781
Need to check your settings. Normally bot targets multiple enemies besides if you have max targets = 1 or locking interval higher then necessary. Locking interval = how long bot should wait before next targeting action to avoid targeting NPC in a progress of previous targeting. The less the better while you have no double targeting attempt errors yet
Slav2
Admin
Posts: 16147
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
Go to topPage: 1
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2022
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin