Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Abyssal Bot
(0 viewing) 
Go to bottomPage: 123456
TOPIC: Abyssal Bot
#56352
Re: Abyssal Bot 2 Months, 1 Week ago Karma: 2
@Slav

is the fit you have in the knowledge base still ok for lvl 3's?

I assume you can't fleet with two chars with the bot ?
turringtest
Senior Boarder
Posts: 165
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#56353
Re: Abyssal Bot 2 Months, 1 Week ago Karma: -1
So I am having issues with the Abyssal first run goes fine I have setup two systems one "Trade hub" where I have ammo/ ship refits ready and another repair/refit system where I do my missions. After first run I start the bot and it travels to my trade hub and tried to purchase a new ship even though I am currently inside of the Abyssal Gila. then it gets stuck in a loop selecting all items then closing items, opening ships and closing after it searches for Gila and it continues this until I stop the bot. I followed the directions on the manual but I can't figure out what is going on
erussell
Fresh Boarder
Posts: 19
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#56355
Re: Abyssal Bot 2 Months, 1 Week ago Karma: 741
Could you please send me log file as per link in my signature. I will check details.
If you use virtual machine check manual

Most users has problem with fitting table now. Did you use clipboard to transfer your fit from game to fitting table?
Slav2
Admin
Posts: 15373
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
#56357
Re: Abyssal Bot 2 Months, 1 Week ago Karma: -1
yes I used the clipboard I will get a log ready for you right away
erussell
Fresh Boarder
Posts: 19
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#56358
Re: Abyssal Bot 2 Months, 1 Week ago Karma: -1
Log file sent If this helps anyone I was able to fix the issue with the loop in station by repackaging the modules. But my new problem is that after the bot fits the mods it warps to my mission system then to the Mission Bookmark. and instead of using the filament it sets the destination back to the fitting station and unloads/reloads cargo
erussell
Fresh Boarder
Posts: 19
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#56359
Re: Abyssal Bot 2 Months, 1 Week ago Karma: 2
Yeah mines doing the exact same thing. Warping to bookmark then docking on a loop

It worked fine until I lost a ship then changed the fit
turringtest
Senior Boarder
Posts: 165
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 123456
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2021
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin