Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

First run loop
(0 viewing) 
Go to bottomPage: 1
TOPIC: First run loop
#58966
First run loop 7 Months, 1 Week ago Karma: 0
I set up the bot. Launch first run. First run goes almost all the way through, Sometime after the undock and overview setup the bot closes eve and i see the notification about clearing eve settings and cache and launching eve for the first time. It does this over and over.
I double checked that Current station and home station were correct. I checked for updates and am using the correct build of the program. But to absolutely sure i uninstalled the program and removed my license files. Then did a fresh install with new download of the EP and new license files.
It still does it.

I have used courier bot successfully in the paste and miner as well. and any time ive had a problem its been something i am doing wrong, so i am sure it is the case this time
slam_bam
Fresh Boarder
Posts: 2
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#58970
Re: First run loop 7 Months, 1 Week ago Karma: 0
I also wanted to add that i tried this with the trial license as well.

I sent the logs to required email address.

Around line 1535 the cursor never moved again until restart sequence starts.

this line repeats in logger until bot stops and restarts the entire process.

15:40:58 (1539) SS: C:\Users\no\AppData\Local\MacroLab\Eve Pilot\ErrorHandler\EVEPilot-10.7.31.0-OverviewFrameDetectionError.bmp, Func : OverviewCalc



I have used the same windows, eve, and EP settings in the past with success.

**UPDATE**

I decided to try Miner First run, and it didnt get stuck. it completed just fine. Once the timer for relock is up im going to try and run the courier with miner first run and see how it goes.
slam_bam
Fresh Boarder
Posts: 2
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2022/01/08 15:26 By slam_bam.
The administrator has disabled public write access.
 
#58972
Re: First run loop 7 Months, 1 Week ago Karma: 784
Send me screen with OverviewFrameDetectionError in the name.
Slav2
Admin
Posts: 16185
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
#58997
Re: First run loop 7 Months, 1 Week ago Karma: 784
Remove drones if you do first run for courier bot. Courier should expand overview to whole height to see all stations and gates and drone window make this difficult
Slav2
Admin
Posts: 16185
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
Go to topPage: 1
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2022
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin