Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Bot cant find correct stations
(0 viewing) 
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Bot cant find correct stations
#55071
Bot cant find correct stations 1 Year, 1 Month ago Karma: 0
i wanted to test the courier bot, i selected the Caldari corp's from the list. It flies to the system and docks and undocks in the wrong station over and over again until it disconnects. I deleted Yitiri from the list and it went to the correct station and accepted the first mission and flew to the correct system and still goes to the wrong station and docks and undocks because it cant find the agent.
Can anyone help me with this please. The mining bot works for me jsut this is giving me issues.
Choppy
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#55073
Re: Bot cant find correct stations 1 Year, 1 Month ago Karma: 750
Redo first run when courier is selected as algorithm. Make sure you sit in a ship without drones. During courier's first run bot will not show citadels in overview in stations preset and expand overview to whole height (>26 lines are visible).

If you want to use miner's settings, you can setup miner using client 1 and courier using client 2. Tick autostart of one or another client to start courier or miner.

If this is done and will not help, record log as per link in my signature and send to me.
Slav2
Admin
Posts: 15593
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
Go to topPage: 1
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2021
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin