Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Bot not selecting station
(0 viewing) 
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Bot not selecting station
#37298
Bot not selecting station 5 Years, 3 Months ago Karma: 0
After today's DT and evepilot software update my Courier Bot has stopped warping to final destination station and just hangs 12km from last gate it jumped through.

Antone else getting this?
DennisParker
Fresh Boarder
Posts: 11
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#37311
Re: Bot not selecting station 5 Years, 3 Months ago Karma: 3
Courier bot is not docking at all. Tried first run, but it hangs and wont dock. Something to fix in the overview section probably.
cippy
Expert Boarder
Posts: 342
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#37329
Re: Bot not selecting station 5 Years, 3 Months ago Karma: 0
Got the update fix for station selection this morning but it selects the wrong station for docking. I'm sure it will get sorted soon!
DennisParker
Fresh Boarder
Posts: 11
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#37338
Re: Bot not selecting station 5 Years, 3 Months ago Karma: 723
Check 7.7.12 version of the bot and report any problems.
Slav2
Admin
Posts: 15089
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
#37344
Re: Bot not selecting station 5 Years, 3 Months ago Karma: 3
Working alright as far as I can tell.
cippy
Expert Boarder
Posts: 342
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#37348
Re: Bot not selecting station 5 Years, 3 Months ago Karma: 3
cippy wrote:
Working alright as far as I can tell.

Spoke too soon. Bot selects destination station once in system and mouses over 'Dock' and.... doesn't click the button to dock.
cippy
Expert Boarder
Posts: 342
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2020
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin