Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Go to bottomPage: 1
TOPIC: bug with miner
#54205
bug with miner 3 Years ago Karma: 0
After the patch all seems ok but when it try's to move to another system after it puts in the name then searches it will close out eve ... it will do this a few time then just hang up
t1000
Fresh Boarder
Posts: 27
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#54207
Re: bug with miner 3 Years ago Karma: 1
Getting a similar/same issue with autotrader. Game loads, goes to create a bookmark, searches, then crashes/closes. Have just done first run and same issue is still there.
whome
Fresh Boarder
Posts: 18
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#54208
Re: bug with miner 3 Years ago Karma: 785
Thank you guys, will check this.
Slav2
Admin
Posts: 16271
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
#54222
Re: bug with miner 3 Years ago Karma: 5
Cannot recognition P&P first run 4x
Pronator
Expert Boarder
Posts: 357
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#54228
Re: bug with miner 3 Years ago Karma: 0
Thank you for your quick work .. the patch fixed my problem .. and i noticed that after removing the sub folders i had .. it was able to make BM with out troubles .. thank you once more for all of your hard work to keep this running for us
t1000
Fresh Boarder
Posts: 27
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#54229
Re: bug with miner 3 Years ago Karma: 785
Pronator wrote:
Cannot recognition P&P first run 4x

Check version of the bot and if latest send me log file as per link in my signature

t1000 wrote:
Thank you for your quick work .. the patch fixed my problem .. and i noticed that after removing the sub folders i had .. it was able to make BM with out troubles .. thank you once more for all of your hard work to keep this running for us

That is right. Bot uses top 2nd level folder w/o 3rd level subfolders in personal locations
Slav2
Admin
Posts: 16271
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2019/11/28 20:05 By Slav2.
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
Go to topPage: 1
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2022
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin