Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

new accounts hang after first run.
(0 viewing) 
Go to bottomPage: 1
TOPIC: new accounts hang after first run.
#58203
new accounts hang after first run. 2 Years, 9 Months ago Karma: 0
hello, ive added 2 new accounts to my bot and set it up the exact same way but they seem to not do anything once logged in. both have licenses and are omega
cornhollio69
Fresh Boarder
Posts: 11
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#58204
Re: new accounts hang after first run. 2 Years, 9 Months ago Karma: 0
upon further inspection it seems to be the rookie help channel thats the issue, im currently running the bot with local scan on
cornhollio69
Fresh Boarder
Posts: 11
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#58227
Re: new accounts hang after first run. 2 Years, 8 Months ago Karma: 821
Need to disable transparency of local chat window every time when new channel is added to local chat. There is a setting to pause bot after first run (in shared settings->first run wizard settings). When bot is paused add all channels, set transparency off and unpause bot with control + p. Bot will finish first run and save local chat transparency state in the future
Slav2
Admin
Posts: 16715
graph
User Online Now Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
Go to topPage: 1
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2024
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin