Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Go to bottomPage: 1
TOPIC: First run fail
#55722
First run fail 3 Weeks, 4 Days ago Karma: 0
Returning after a year off eve, I started my first runs on 3 of my lifetime accounts. The first one completed, then I let it mine solo all night. The next morning, I kept getting an error that something was covering the market window, which it was not. It then had issues closing the agency window. 2 days now it just adjusts windows then closes eve. I tried for 2 days to get the second account first run done. First run took over an hour, and it failed several times, all day, 2 days in a row.
brewhaha
Senior Boarder
Posts: 127
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#55724
Re: First run fail 3 Weeks, 4 Days ago Karma: 723
If you use VM you should at first make VM working without mouse lags. VMs officially not supported. If you are talking about real computer make sure nothing (other window, taskbar) is hovering eve window. Also check if eve started at 1024*768 resolution.
Slav2
Admin
Posts: 15084
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
#55735
Re: First run fail 3 Weeks, 2 Days ago Karma: 0
I dont us VM. And I can't get eve to open past 1024-760 for some reason.
brewhaha
Senior Boarder
Posts: 127
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2020
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin