Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Go to bottomPage: 12
TOPIC: First run wizzard
#16522
Re: First run wizzard 8 Years, 7 Months ago Karma: 706
aviator148 wrote:
Well the the log file is to big to email. Gmail and my other email provider will only let me send files 25mb or smaller. The log is 35mb. What should I do?Pack it with archiver.
Slav2
Admin
Posts: 14944
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
#16554
Re: First run wizzard 8 Years, 7 Months ago Karma: 706
I have received your log, thanks.

The problem (or not a problem) is that bot works with latest eve version only. If new eve build is available you must update it manually first. The reason why I don't want to add eve auto-updater to the bot is that bot may be broken after any eve update and start to do stupid things. This way you may get petitioned. Better to update eve manually and control how the bot works after update.
Slav2
Admin
Posts: 14944
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
#16571
Re: First run wizzard 8 Years, 7 Months ago Karma: 0
Very odd. After it failed, I ran it again, after writing the below complaint and it ran through the entire setup. Got my sn and license and all seems good to go. Maybe it needed to go to failure so that it would run properly. Not sure what caused the problem, but now that it works, I'm happy.



Ran once, yesterday, got the popup at the end, but system locked up, and lost everything. No log file found. Uninstalled and reinstalled. Each attempt got through the settings portion of the first run wizard, quit EVE and then nothing. Finally found this thread.

I tried again,left it alone for over an hour and came back to "First Run Failed" message window. It never attempted, when I was watching, to log into the character. It just sat there. There are no logs. Well, it did make one; and that file is a 0kb text file with nothing in it.

What next?
aChallenged1
Fresh Boarder
Posts: 8
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2012/01/08 16:48 By aChallenged1.
The administrator has disabled public write access.
 
#16578
Re: First run wizzard 8 Years, 7 Months ago Karma: 706
aChallenged1 wrote:
What next?

Create folder C:\Data\
Start bot, open menu->tools
Check use custom data folder checkbox, use button from the right to select С:\Data\
Restart bot.

If your log is empty, you probably have I/O error (Application data folder locked by another application) and need to move data folder outside of system folder as suggested above or start bot as administrator. Let me know if you will have problems again.

Also please check if you have log recording (including screens) enabled in debugger settings.
Slav2
Admin
Posts: 14944
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2012/01/09 02:25 By Slav2.
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
#16614
Re: First run wizzard 8 Years, 7 Months ago Karma: 9
get winzip or something and compress it into a smaller file...
kjlwillycoyote
Expert Boarder
Posts: 218
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Karma + me if I helped
 
Go to topPage: 12
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2020
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin