Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

problem with run game on win tin7 with Vmvare 12
(0 viewing) 
Go to bottomPage: 12345678...12
TOPIC: problem with run game on win tin7 with Vmvare 12
#50906
problem with run game on win tin7 with Vmvare 12 5 Years, 10 Months ago Karma: 1
hi when i run game on win tin7 show my missing api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll its for c++2015 but i cant instal it any clues??
ryszardadam
Fresh Boarder
Posts: 48
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#50908
Re: problem with run game on win tin7 with Vmvare 12 5 Years, 10 Months ago Karma: 5
Same here... on vmware 11.1.4
damota
Senior Boarder
Posts: 127
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2018/08/27 17:34 By damota.
The administrator has disabled public write access.
 
#50913
Re: problem with run game on win tin7 with Vmvare 12 5 Years, 10 Months ago Karma: 4
Also same problem.

It's something in the new launcher update. I let it update on a couple different VMs and now they have the same error and launcher won't open at all.
cippy
Expert Boarder
Posts: 361
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2018/08/27 19:15 By cippy.
The administrator has disabled public write access.
 
#50921
Re: problem with run game on win tin7 with Vmvare 12 5 Years, 10 Months ago Karma: 5
Same here...
basslinebill
Junior Boarder
Posts: 53
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#50927
Re: problem with run game on win tin7 with Vmvare 12 5 Years, 10 Months ago Karma: 0
same here
Drukken
Fresh Boarder
Posts: 1
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#50928
Re: problem with run game on win tin7 with Vmvare 12 5 Years, 10 Months ago Karma: 0
CCP may very well have baked in VM detection to the launcher.

I've had problems all day, after being fine last night.

I've tried rolling back the launcher to the previous version, it doesn't work, even though the update gives the option not to install it.

I've tried several different ideas across several VM's.

So I just spun up a fresh windows 10 VM in VirtualBox and it gives me an error when trying to login.

"There was an error while validating your account, please try again."

The account works on the Host machine.

I think that I've ruled everything out for VirtualBox.

Has anyone tried this in VMWare?
oafsalot
Fresh Boarder
Posts: 26
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 12345678...12
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2024
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin