Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Go to bottomPage: 1
TOPIC: First run failed
#38087
First run failed 6 Years ago Karma: 0
I have been using the Bot for 2 years or more. I know it works.

Its running on a low budget PC, but its all that PC does.
I just had my PC reseted to factory settings, and reinstalled Eve and Evepilot.

When I run the first run, it gives me "First run failed"
I have reseted to factory settings two times, and only installed eve and Evepilot.
Still same error, attaching the log file.

Does it have anything with that eve client is not fully installed, as eve can be started very fast.
And it downloads in background.
File Attachment:
File Name: 7-20150930.txt
File Size: 185597
mysc
Fresh Boarder
Posts: 15
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#38090
Re: First run failed 6 Years ago Karma: 757
Eve window must be visible. In your case bottom of it is overlapped with taskbar (probably). Increase desktop resolution or relocate task bar vertically. You are not using windows classic theme, neither recommended windows 7.
Slav2
Admin
Posts: 15802
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
#38096
Re: First run failed 6 Years ago Karma: 757
Also check that local chat window unpinned. Bot is blindly clicking to static coordinate to unpin window. It must be non transparent all the time.
Slav2
Admin
Posts: 15802
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
#38104
Re: First run failed 6 Years ago Karma: 0
Slav2 wrote:
Also check that local chat window unpinned. Bot is blindly clicking to static coordinate to unpin window. It must be non transparent all the time.

This worked, TY
mysc
Fresh Boarder
Posts: 15
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#38119
Re: First run failed 6 Years ago Karma: 0
mysc wrote:
Slav2 wrote:
Also check that local chat window unpinned. Bot is blindly clicking to static coordinate to unpin window. It must be non transparent all the time.

This worked, TY


I've been trying to get a courier bot through first run for hours without success. I found this post and it worked! I just had to manually unpin the local chat window.

Hopefully there will be a patch incoming?
notabot
Fresh Boarder
Posts: 34
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#38165
Re: First run failed 6 Years ago Karma: 757
Yeah, sorry for delay. Update your bot.
Slav2
Admin
Posts: 15802
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
Send logs to my mail - with subject 'log files' to pass spam filter.
How to record logs in knowledge base
 
Go to topPage: 1
Moderators: Slav2
© Macro Laboratory 2021
All rights reserved!
Design by Ivan Kozyrin